Cadeaupakketten

Iemand verrassen én echt even verwennen? Bestel één van onze unieke cadeaupakketten, feestelijk ingepakt en voor elk moment!

Een prachtig cadeaupakket met 5 handgemaakte macarons en Smaakje roze koeken! Smaakje is een lekkere koffiesiroop die je daarnaast ook in je thee, cocktail of over je dessert kunt doen. Bestel een box voor jezelf, om te delen of geef er eentje cadeau!

Lees meer

Een prachtig cadeaupakket met 5 handgemaakte macarons en Smaakje Karamel toffee! Smaakje is een lekkere koffiesiroop die je daarnaast ook in je thee, cocktail of over je dessert kunt doen. Bestel een box voor jezelf, om te delen of geef er eentje cadea

Lees meer

Een prachtig cadeaupakket met 5 handgemaakte macarons en Smaakje Chocolade! Smaakje is een lekkere koffiesiroop die je daarnaast ook in je thee, cocktail of over je dessert kunt doen. Bestel een box voor jezelf, om te delen of geef er eentje cadeau!

Lees meer


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »