t/m 30 september verstoppen wij willekeurig 5 gouden tickets in onze pakketjes! Zit er een gouden ticket in jouw pakketje? Dan heb je een uniek XL cadeaupakket én een jaar lang GRATIS cadeautjes versturen gewonnen!* Per gevonden ticket geven wij de prijs 2 keer weg, zowel de
ontvanger als de verzender krijgt het pakket en mag een jaar lang gratis cadeautjes versturen.

Geen ticket gevonden, nog een keer mee doen?

Dat kan! Wij hanteren geen limiet per adres, dus je mag zo vaak mee doen als je wilt! Verras ook iemand met een Veel liefs cadeautje en je maakt opnieuw kans om te winnen! Je krijgt automatisch bericht als de ontvanger een gouden ticket heeft gevonden en jullie de prijs hebben gewonnen!

FAQ

Wat gebeurd er als ik een pakketje naar mijn eigen adres stuur en een ticket vind?

Wellicht bestel je een pakketje voor jezelf of om zelf cadeau te geven.

Als jij zowel de verzender als de ontvanger bent ontvang je de prijs 2 keer. 

Je kunt de prijs ook met iemand delen, dan versturen wij het naar deze persoon. 

Ik heb voor de startdatum van de actie al een pakketje besteld met een verzenddatum binnen de actieperiode  

Je doet automatisch mee met de actie, dat is mazzel!

Alle pakketjes die verstuurd worden tussen 27 augustus en 30 september doen mee met de actie,

ongeacht op welke datum het pakketje besteld is. 

Hoe vaak kan ik deelnemen aan de actie?

Zo vaak als je wilt, wij hanteren geen maximum per adres of naam.

Actievoorwaarden

Algemeen

 • Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Veel liefs voor jou (hierna “de organisator”) en zijn van toepassing op de ‘Actie Gouden Ticket 2021’.
 • Dit kansspel wordt georganiseerd ter promotie van het merk Veel Liefs voor Jou van Organisator.
 • Het betreft een tijdelijke Actie, de Actie loopt van 26 augustus 2021 tot 1 oktober 2021*. Na de einddatum worden er geen deelnames meer in behandeling genomen.* De Organisator behoudt zich het recht voor de Actie vervroegd te beëindigen. Bij vroegtijdige beëindiging zal de Actie per direct van de website worden verwijderd.
 • Deelnemers aan de Actie dienen minimaal 18 jaar oud te zijn en woonachtig in Nederland of België. Van deelname aan de Actie zijn uitgesloten: personeel van Organisator alsmede de agentschappen die bij deze Actie zijn betrokken.
 • Om deel te nemen aan de actie moet er een product van Veel Liefs voor Jou worden gekocht
 • Aan deelname aan de Actie zijn, naast de gebruikelijke kosten voor de toegang tot en het gebruik van het Internet en de aankoopverplichting, geen extra kosten verbonden.
 • Door deelname aan de Actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

De actie

 • Deelname aan de actie is mogelijk via aankoop van een Veel Liefs Voor Jou product via de website: www.veelliefsvoorjou.nl Indien de deelnemer in de verpakking een Gouden Ticket aantreft, dient dit ticket samen met het product en het ordernummer (vermeld op het verzenddoosje) worden gefotografeerd. Deze dienen als bewijs en kunnen door de organisator worden opgevraagd. Bij deze gouden ticket actie, wint hiermee automatisch de verzender verbonden aan dit ordernummer, dezelfde prijs als hierboven benoemt. (aan ieder ticket zijn automatisch 2 winnaars verbonden: zowel de ontvanger van het Gouden Ticket alsmede de verstuurder van het pakket waar het Gouden Ticket in verpakt was)

Looptijd

 • In de periode van 27 augustus 2021 tot 1 december 2021 kunnen deelnemers de verpakkingen met daarin de Gouden Ticket aanmelden via [email protected]
 • Aanmeldingen na 1 december 2021 worden niet meer in behandeling genomen.

De prijs

 • Gedurende de gehele actieperiode van 27 augustus 2021 tot 1 oktober 2021 zijn er 10 prijzen te winnen. De prijs bestaat uit een gratis XL verrassingspakket t.w.v. 24,95 en 12 unieke codes t.w.v 12,95 per stuk. Elke code is eenmalig te gebruiken, als er een restant op de code over blijft komt deze te vervallen. De codes zijn 1 jaar geldig vanaf de verzendatum.
 • De aanwijzing van de winnaar(s) geschiedt door het vinden van het Gouden Ticket in de Veel Liefs pakketjes en melding hiervan bij de Organisator middels het doorgeven van het ordernummer zoals vermeld op de verpakking. 
 • Prijswinnaars melden zich bij de Organisator via [email protected].  In de mail voegt de winnaar een foto van het Gouden Ticket toe alsmede een foto van de omverpakking inclusief ordernummer. Na ontvangst van de mail met het juiste ordernummer en de foto zal de Organisator overgaan tot uitkering van de prijzen voor zowel ontvanger als verstuurder van het pakket waaraan het Gouden Ticket was verbonden.

Slotbepalingen

 • De Organisator is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze Actie.
 • Wijzigingen, type- en/of zetfouten zijn voorbehouden.
 • Op deze Actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.
 • In gevallen waarin de actievoorwaarden niet voorzien beslist uitsluitend de Organisator.
 • De Organisator is te allen tijde bevoegd de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen. Indien de deelnemer aan de Actie heeft deelgenomen voordat een eventuele wijziging in de actievoorwaarden is doorgevoerd, zal de deelnemer zijn gebonden aan de “oude” voorwaarden en niet aan de gewijzigde voorwaarden.
 • De Organisator is te allen tijde bevoegd de actie tussentijds, zonder aankondiging en zonder opgaaf van reden, stop te zetten of te wijzigen.
 • De Organisator is te allen tijde bevoegd om deelnames die haar frauduleus of onrechtmatig voorkomen van deelname uit te sluiten.
 • Voor vragen of opmerkingen kan een e-mail gestuurd worden naar [email protected]

 Privacy Policy

Door deelname aan de Actie geeft de deelnemer de Organisator toestemming tot het verwerken van zijn/haar persoonsgegevens. De verwerking van persoonsgegevens vindt enkel plaats ten einde de cadeaubonnen te kunnen afleveren. Hiermee handelt de Organisator geheel in overeenstemming met hetgeen is bepaald in de Wet bescherming persoonsgegevens.

*Bij het cadeaupakket ontvang je 12 unieke codes waarmee je gratis pakketjes kunt bestellen, de codes zijn na ontvangst een jaar geldig. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »