Betaalmethoden

Betaalmethoden

iDEAL 

iDeal is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. De betaalmethode zorgt voor een directe betaling en werkt in combinatie met alle Nederlandse banken.

Visa

Betaal gemakkelijk met een creditcard van Visa, één van de bekendste creditcard betaalmethodes wereldwijd.

Sofort

Met Sofort banking kunnen consumenten gemakkelijk betalen via hun eigen bankomgeving. Sofort banking is een bekende Europese betaalmethode en beschikbaar in 7 landen.

Maestro / Mastercard

Je kunt bij ons betalen met Maestro en Mastercard, beide zijn bekende mastercard betaalmethodes.

AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL/BE)

AfterPay voert voor www.veelliefsvoorjou.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Voor betalen via Afterpay rekenen wij € 0,50 betaalkosten.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »