Samenwerken

Veel Liefs voor Jou mag naast de liefste cadeautjes ook vooral onze boodschap verspreiden: meer liefde en positiviteit delen met elkaar, daar wordt iedereen toch gewoon blij van?!

Voor ons is samenwerken met o.a. influencers dan ook een hele mooie manier om dit gevoel te delen met een groter publiek. Dus heel leuk dat je hiervoor aan Veel Liefs denkt! We krijgen dagelijks sponsorverzoeken en aanvragen voor winacties/samenwerkingen, dus het lukt het ons niet om met iedereen een samenwerking aan te gaan, hoe graag we dat ook willen.

Daarom kiezen we bewust voor de verzoeken en accounts die passen bij onze beleving en producten. Dat kan zijn op onze look/feel, onze producten of bij onze boodschap. Daarnaast goed om te vermelden dat wij geen actieve samenwerkingen aangaan als jouw account gericht is op kinderen of opvoeden: we bieden hele lekkere producten maar rondom opgroeien en opvoeden staat toch een gezonde levensstijl en snoepen met mate aanleren eerst voorop!

Als jouw verzoek past bij alles hierboven  stuur ons dan gerust een mailtje, we reageren altijd even!

[email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »